top of page

Algemene Voorwaarden

Definities en Algemene Regels

1.1. Online Winkel - verwijst naar onze online handelsservice waar we producten te koop aanbieden.

1.2. Klant - verwijst naar een individu of rechtspersoon die onze online winkel gebruikt en producten koopt.

1.3. Producten - verwijzen naar de goederen en diensten die worden aangeboden in onze online winkel.

1.4. Bestelling - verwijst naar het verzoek van de klant om producten in onze online winkel te kopen.

Algemene Voorwaarden

2.1. Deze algemene voorwaarden definiëren de regels voor het gebruik van onze online winkel en de voorwaarden voor de verkoop van producten.

2.2. Het gebruik van onze online winkel impliceert de acceptatie van deze algemene voorwaarden.

2.3. Wij behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden te wijzigen. Eventuele wijzigingen zijn van kracht vanaf het moment van publicatie op de website van de winkel.

Bestellingen

3.1. Klanten kunnen bestellingen plaatsen via onze online winkel. Bestellingen kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week worden geaccepteerd.

3.2. Een bestelling is bindend voor de klant. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant een bevestiging van de acceptatie ervan.

3.3. In geval van productonbeschikbaarheid zullen we contact opnemen met de klant om verdere stappen te bespreken.

Prijzen en Betalingen

4.1. Alle prijzen vermeld in de online winkel zijn uitgedrukt in euro's en zijn inclusief toepasselijke btw.

4.2. De klant is verplicht het volledige bedrag van de bestelling te betalen, inclusief de prijs van de producten en leveringskosten.

4.3. Wij accepteren verschillende vormen van betaling, zoals creditcards, bankoverschrijvingen, enz. Details met betrekking tot beschikbare betaalmethoden worden verstrekt op de website van de online winkel.

Levering

5.1. Wij verzorgen leveringen binnen Nederland.

5.2. Leveringskosten worden vermeld tijdens het bestelproces en zijn afhankelijk van de gekozen leveringsmethode.

5.3. De levertijd kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van het product en de gekozen leveringsmethode. Details met betrekking tot levertijden worden verstrekt op de website van de online winkel.

Retouren en Klachten

6.1. Klanten hebben het recht om producten binnen 14 dagen na de leveringsdatum te retourneren, in overeenstemming met de geldende wettelijke voorschriften.

6.2. In geval van klachten of productbeschadiging dient de klant contact met ons op te nemen om verdere stappen te bespreken.

Bescherming van Persoonsgegevens

7.1. Wij zetten ons in voor de bescherming van de privacy van de klant en naleving van de geldende regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.

7.2. Gedetailleerde informatie over de verwerking van persoonsgegevens van de klant is beschikbaar in ons Privacybeleid.

Slotbepalingen

8.1. Deze algemene voorwaarden zijn bindend voor klanten die onze online winkel gebruiken.

8.2. In geval van geschillen die voortvloeien uit deze algemene voorwaarden, is de bevoegde rechtbank de rechtbank die bevoegd is over ons statutaire zetel.

8.3. Deze algemene voorwaarden worden beheerst door het Nederlandse recht.

Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze online winkel gebruikt. Als u vragen of zorgen heeft, neem dan contact op met ons klantenserviceteam. Bedankt voor uw interesse in onze online winkel!

bottom of page